SDUF Språkresor

2013-06-16
04:34:26

Resa till New Mexico
Heyhey, nu äntligen får vi wifi och den funkar för guds skull.. det har varit krånligt med wifi så hade datorn också   problem. Men viktigaste är att vi har en wifi som funkar :D Då nu ska jag berätta hur vi haft nät vi åkte hit till här New Mexico. Då börjar med att vi kom in säkerhets kontroll då hade vi en timme på oss då kollade vi lite på tax free och köpte lite godisar för resa eftersom i Holland kommer vi inte hinna på att köpa någon mat för resa från holland till Atlanta. Efter när vi har köpt då satt vi på golvet och väntade sen gick vi till våra gate. Då åkte vi två timmar till Amsterdam, men den var lite försent pga vi måste få tillstånd att landa. Så flygplanet ca 15 min försent då har vi det ganska stressigt att hinna ta nästa planet mot Atlanta. Då fick vi springa rakt till våra gate med amerikansk kontroll som var väldigt hårt som frågade oss t.ex. vem har packat våra väskor.. Men vi hann ändå planet då åkte vi 8 timmar till Atlana. De var himla långt men det var ganska snabbt ändå eftersom de fanns typ tv med olika spel, musik och filmer som vi kan välja på. Så när vi kom fram till Atlanta då kontrollerade de igen på oss innan vi hämtade våra väskor. Men då vi hade det stressigt igen då fick vi komma till först i kön för att vi är döva :S När i alla har kontrollerat klart då grep polis Edrem för att han såg misstänkt ut för att kanske åt hans efternamn och kanske hans utseende (rasistiskt av dem). Då fanns de risk att han missa våra planet till New Mexico men polis sade att de betala för en ny flygbiljett mot New Mexico åt honom. Då fick vi springa igen mot säkerhets kontrollen och skyndade ihjäl oss och efter kontrollen fick vi åka med "tunnelbana" till våra gate. Atlantas flygplatsen var så väldigt stor så att vi fick åka ganska långt med tunnelbana till våra gate. Då kom det ett god nyhet är att vi hann, Edrem också! :D

När vi kom fram till NM då kom en man som heter Rudy och hämtade oss så tat vi fick åka med NMSDs skolbuss (New Mexico School Deaf). Så åkte vi till Burger King och åt lite, efter när vi har ätit då åkte vi hem till våra "reserv hem" fram till söndag eftersom lägret med amerikanskarna börjar på måndag men de kommer på söndag.



// Leila :D

Kommentarer:
#1: Jörgen

Hej kul läsa hur ni har det men trist det med att Erdem blev stoppad!

2013-06-16 @ 13:04:59
#2: Gitta

hejsveja B) vad skönt att allt löste sig till sist och spännande att se fram emot resten av sommerlägret, alltså de amerikaner ;)
kram

2013-06-16 @ 13:13:11
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: