SDUF Språkresor

2011-06-16
05:56:28

Wednesday

Imorse var det skitsvart att kliva upp fran sangen. Klockan var sju da, och ja vem fan vill kliva upp egentligen? Enligt schemat fick vi vandra igen, vid oknen.....rena helvetet tankte vi. Ett smakprov fran helvetet skulle det bli men dom dar amerikanerna andrade planen i sista minuten. Det var for hett dar i albuquerque (oknen ar dar) och vi skulle knappast overleva dar. Den forra gruppen (med svenskarna i) hade vandrat dar men da var temperaturen lagre an sa.
Why just the desert? Vi skulle lara oss indianers historia. Vi samlades alla i grupp vid skolans tradgard och fick veta vad det var for nagot som vi skulle studera om. Petroglyph var det forsta ordet vi fick filled in the head. Om ni inte vet vad det beyder far ni googla sjalv. Lycka till:)

Vi akte till Santa Fes centrum (alltsa stan) och ja det var massor av turister dar. Vi kollade lite i stan, jag kopte en glass (Ett maste nar man ar i USA!) for tva dollar. Jag vagrade betala sju dollar for en gorgeous ice-cream. (jag angrar mej nu, man lever ju bara en gang...och sju dollar ar actually ingenting)
Sen gick vi till en museum. Drt var valdigt fascinerande. Dessutom sag vi Erdems dubbelgangare, pa en gammal tavla!! En snubbe vid namn Vaarg-something... Sa javla lik var han honom. 
Det var skitkul idag, efter museumet gick vi runt Santa Fe, forbi en tagstation dar Mr Bean hade blivit filmad. Sjukt fett. 

Santa Fe is beautiful, u know. 

Sen avslutade vi kvallen med en inne-paintball. Vi spelade innepaintball i gymsalen. Det var svinkul. Alla satsade till 150 procent. Men snart kom det (annu mer) roliga, vi delade oss till Svenskor mot Amerikaner. Det var tufft att sla dem. Vi slog dem vid den forsta ronden men efter det blev det kaos. Manga fuskade och ja, naturligtvis bangade vi ur och hatade dem. (ta det lugnt, det tar vi inte med oss ut utanfor gympasalen...det sitter kvar dar.) 

Nu ska vi sova. Ser fram emot imorgon. 
Jessica
 


Kommentarer:
#1: Abhi Madan

Hej Jess!

It seems that u r having a lot of fun over there!!!

Plz keep on writing, its so exciting and breathtaking reading this blogg!!!

Take care all of u!!!

2011-06-16 @ 15:40:55
#2: Abhi Madan

Plz post more photos of ur trip over there as many of us r waiting to see what u all r doing there day long.

Thanx

2011-06-16 @ 15:43:48
#3: Mamma Mia

Åhh! Jag gläds med er! Vilket äventyr! Ni är värda varje sekund! Jag skrattar helt hejdlöst, älskar er humor! Skriv mer och mer bilder! Såå kul att följa er! Kram till er alla/Marie

2011-06-16 @ 21:43:27
#4: Mamma Mia

Åhh! Jag gläds med er! Vilket äventyr! Ni är värda varje sekund! Jag skrattar helt hejdlöst, älskar er humor! Skriv mer och mer bilder! Såå kul att följa er! Kram till er alla/Marie

2011-06-16 @ 21:44:35
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: